Skip to content

Om oss

Att arbeta med ”ihopsläpp” av hundar är oerhört lärorikt. Inte bara för att man lär sig att se vilken hund som accepterar vem, utan för att under just denna stund har vår sällskapshund ett språk som är så likt deras gamla fäder, vargen. För en stund så försvinner sällskapshunden i dem. Och de kan få vara ”varg” vilket är deras naturliga sätt att vara på från början.

Vi på Martins Hunddagis är övertygade att just du är en jättebra hundägare, det är vi också. Men det finns en sak vi aldrig kan ge våra hundar och det är just umgänget med andra hundar. Hur mycket vi än motionerar, hjärngympar, leker, myser, busar och uppfostrar och tränar våra hundar, så har vi märkt att det alltid finns ett behov av att få vara med en jämnlik. Att kunna tala samma språk, leka på samma sätt, göra sig förstådd och kunna förstå till 100%. Och det är vad vi har att erbjuda på vårat dagis. Ett umgänge med varandra, utan burar.

Vi har flera olika stora rastgårdar. Vi försöker ha hundarna ute så mycket som möjligt, för att stärka deras immunförsvar, (när vädret tillåter förstås).

Martin

Martin

Linus

Linus

Matilda

Matilda